Cursus Spuitlicentie 1 in Bommelerwaard voor Roemeense werknemers

Nieuws Datum
Cursus 21/06/2024
Arna (adviseur opleiding en ontwikkeling bij Kasgroeit) is werkzaam in de regio Gelderland/Bommelerwaard waar zij werkgevers en werknemers adviseert hoe zij zich het beste kunnen ontwikkelen. “Ik help telers om hun werknemers te stimuleren om zich verder te ontwikkelen in hun werk. Ook adviseer ik telers hoe zij flexibel omgaan met alle veranderingen en toekomstgericht kunnen ondernemen door aandacht te besteden aan de ontwikkeling van mensen. Ik ga regelmatig langs bij telers en haak aan bij bijeenkomsten in de regio.”

Kasgroeit verbindt vraag met aanbod in de sector rondom leren en ontwikkelen

Op Kasgroeit.nl vind je een overzicht van opleidingen en cursussen uit de glastuinbouw, ook vanuit het midden, zuiden en oosten van Nederland. Daarnaast verbinden we bij Kasgroeit vraag en aanbod met elkaar. Op verzoek van verschillende tuinders in de Bommelerwaard ging Arna in gesprek met een opleider om Spuitlicentie 1 voor Roemenen ook fysiek aan te bieden in de Bommelerwaard. Dat is gelukt. De cursus Spuitlicentie 1 vindt in september plaats op een bedrijfslocatie van Kreling Chrysanten. Wil jij hier ook bij zijn? Meld je aan.

Daarnaast vinden er nu op verzoek ook voorbereidingen plaats voor een fysieke verlengingsbijeenkomst in de Bommelerwaard voor de Spuitlicentie 1 in het Roemeens. Heb jij hier ook interesse in? Laat het Arna dan weten via 0615157442 of a.vliegen@kasgroeit.nl.

Laat Arna weten of jij een cursus mist in jouw regio

Mis jij een opleiding of cursus in jouw regio? Bij voldoende animo kijkt Arna met samenwerkingspartners wat Kasgroeit kan doen in jouw regio.

Contact met Arna

Dit kan Kasgroeit nog meer voor jou betekenen

Kasgroeit inspireert en adviseert werkgevers en werknemers in de glastuinbouw over leren en ontwikkelen binnen het bedrijf. Door middel van workshops, advies, inspirerende verhalen en een actueel opleidingsaanbod helpen zij jou te bouwen aan een leercultuur om zo werknemers te stimuleren om zelf de regie te nemen in hun ontwikkeling. Wil jij weten wat Kasgroeit verder voor jou kan doen? Bekijk Kasgroeit.nl.

Terug