Elke maand in de krant: glastuinders laten zien wat ze doen.

Nieuws Datum
21/06/2023
Jonge ondernemers in de Bommelerwaard en Tielerwaard hebben het initiatief genomen om het contact met hun omgeving te vergroting. In de lokale Bommelerwaardgids openen ondernemers hun deuren maandelijks om te zien waar zij mee bezig zijn.

Iedere maand staat er een thema centraal. Van werken met jongeren tot huisvesting van internationale medewerkers en van licht- tot watergebruik. ‘Het is nodig dat burgers weten wat zich afspeelt achter de glazen wanden van onze bedrijven. Dat draagt bij aan onderling begrip en voorkomt vooroordelen,’ vertelt chrysantenkweker Leendert van Tuyl.

Alle huidige edities zijn hier terug te lezen:
https://www.glastuinbouwnederland.nl/regio/gelderland/gelderland-west/bommelerwaardgids/

Terug