Jaarbijeenkomst Glastuinbouwpact op 7 juli

Agenda Datum
08/06/2022
Donderdagmiddag 7 juli is het zover: eindelijk weer een Jaarbijeenkomst van het Glastuinbouwpact na twee jaar afwezigheid! Het thema is "Ontwikkelingen op de energiemarkt.” Noteer deze datum alvast vanaf 15.45 uur!

De ontwikkelingen op de energiemarkt houdt iedere ondernemer in de glastuinbouw bezig. Daarom aanleiding om vanuit verschillende invalshoeken deze ontwikkelingen te beschouwen:

Adri Bom-Lemstra, voorzitter Glastuinbouw Nederland zal ingaan op de visie van Glastuinbouw Nederland op het vlak van energie, de inzet naar de politiek op de korte termijn en de komende jaren en de wijze waarop ondernemers hierop kunnen inspelen.

Martien Visser is lector energietransitie aan de Hanzehogeschool Groningen en tevens manager strategie bij Gasunie. Met ruim 30 jaar ervaring in vele technische en economische functies en bekend van de scherpe analyses. Martien Visser geeft zijn analyse van de ontwikkelingen op de energiemarkt en zijn visie op de toekomst.

Er wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst onder het genot van een hapje en drankje.

Terug